Brčko

Brčko: Vlada započela sedmu redovitu sjednicu

Vlada Brčko distrikta BiH započela je sedmu redovitu sjednicu na kojoj je, na prijedlog Odjela za zdravstvo i ostale usluge, povjerila Zavodu za planiranje, projektiranje i razvitak Brčko distrikta BiH izradu:

  1. a) izmjene glavnog projekta za izradu javnog objekta za potrebe zdravstva,
  2. b) investicijsko-tehničke dokumentacije (idejni i glavni projekt) za rekonstrukciju odjela za kirurgiju i pedijatriju u bolnici JZU Brčko distrikt BiH.

Na redovitoj sjednici usvojena je i Strategija razvoja Brčko distrikta BiH za razdoblje od 2021. do 2027. godine s akcijskim planom. Članovi Vlade usvojili su Prijedlog pravilnika o sadržaju i načinu izrade proračuna za građane te Smjernice za izradu nacrta pravilnika o sanitarno-tehničkim uvjetima za javna mjesta, javne i poslovne objekte kao i Izvješće o radu i financijskom poslovanju JP „Komunalno Brčko“ za 2020. godinu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Back to top button