RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Ministar Mitrović posjetio opštinsku organizaciju SNSD-a

Nakon posjete i razgovora sa predstavnicima brčanske izvršne i zakonodavne vlasti o važnim projektima od strateškog interesa za Distrikt, ministar komunikacija i transporta BiH Vojin Mitrović boravio je i u posjeti opštinskoj organiziciji Saveza nezavisnih socijaldemokrata kako bi se upoznao i sa aktuelnostima na prostoru Distrikta iz ugla brčanskog SNSD-a.

Član Glavnog opštinskog odbora SNSD-a Brčko Siniša Milić ovom prilikom je istakao da je evidentno da ministar Mitrović ulaže ogroman napor za podršku svim važnim projektima koji su od interesa za sve građane Distrikta.

„Nastavićemo da sarađujemo u tom smislu na realizaciji danas spomenutih projekata, ali i nekih drugih koji su iz nadležnosti ovog ministarstva a od interesa su za građane Distrikta. Zahvalio bih se i na donaciji Vlade RS-a. Stigao je prvi kontigent vakcina protiv virusa korona iz mehanizma COVAX. Republika Srpska je i ovaj put izašla u susret distriktu Brčko i iz svoje kvote obezbijedila 558 vakcina“, kazao je Milić.

Prema riječima ministra Mitrovića, današnji razgovori u Gradskoj upravi kod gradonačelnika Distrikta, su pokazali da je SNSD nezaobilazan faktor, pogotovo kod donošenja ključnih odluka za Distrikt.

„Današnji razgovori su isto tako pokazali i jedno jedinstvo lokalne uprave u gradu Brčko, zaista sve pohvale na saradnju. Oduševljen sam jer zaista postoji jedan jedinstven stav, što prije svega nama sa nivoa BiH omogućava da te njihove zaključke, odnosno zaključke Brčko distrikta realizujemo u narednom periodu“, naglasio je Mitrović.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Социјалисти неће подржати СНСД на наредним изборима

Radio Brčko

ОО СНСД – a организовао традиционални новогодишњи коктел

Дејана Крстић

Додик присуствао слављу у Брчком за 500 жена

Radio Brčko