RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Mladež

Sedma sila Ognjenom udara! Da ne bi sedmog padeža (o kome, o čemu) i njenog mladeža, visoka diplomatija se ne bi morala umiješati u svu tu priču. U po burne crne noći, Lavrov je doletio da izvidi stvar, da li da se odgodi ili uopšte ne dogodi posjeta Putina pošto se na Balkanu isključivo vodi debata hoće li biti Grand zvjezdanog rata?

Digla se graja, da ne povjerujete, zbog “crva” iz Bosne i princeze od Karaburme!
Leti perje, iskaču slike, pljušte demanti: “To nisam ja, to je moja šauma, a ovo je ON, njegov mikrokosmos, inače ovu sliku mi je dala jedna ista ja, ali nisam ja”!

Najnovija vijest, Dudule je kupio vilu na Dedinju sa 18 soba, od toga su 3 za poslugu i goste, a jedna za specijalne goste koji dolaze iz bajke o Pepeljugi, tačno u ponoć. U zoru se pretvara u fudbalera i, ako ga neko vidi, počinje afera!

Mora se priznati da smo u regionu svi multitalentovan narod i vrlo solidarni naročito kad su tuđi životi i švaleracije u pitanju. Sve brige padaju u vodu kad se provuče glasina da je neko nekome, nekakvu možda, eventualno s njome polno opštio pa ga ovaj prvi sad vija po terenu za visoku cijenu, a ona će kao lutka sa naslovne strane tek sad biti skupa i fina ko što bješe Severina.

Mi smo srećan narod, bezbrižan, niti briga niti problema. Što da se mislimo kako Mađarska nema mora, a ima mornaricu i plaća admirale.

Što će nama neka sekiracija oko ekonomije, krize, vize kad možemo po cijele dane ćumurati i brinuti tuđu brigu ako je to uopšte briga, a ne spinovan marketing – trik za podizanje cijene na berzi mesa.

O, da, to je prva lekcija takozvanog lajf kouča, “misli pozitivno, brige će se ionako same rješiti s tobom ili bez tebe”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Neda Kozomara objavila svoju prvu knjigu bajki “Ramonda i čarolije”

Suvad Alagić

Nikad više priče o ljubavi, a nikad manje te iste

Radio Brčko

Južni sjeverac

Radio Brčko