RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policiji Brčko distrikta donirana vrijedna IT oprema

Policiji Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je od Savezne kriminalističke policije Njemačke (BKA) posredstvom  Ambasade Savezne Republike Njemačke u BiH, pristigla donacija IT opreme vrijednosti veće od 28.000 maraka.

Ova donacija je uslijedila kao rezultat kontinuirane dobre i uspješne saradnje između Savezne kriminalističke policije Njemačke (BKA) i Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na provođenju zajedničkih istraga.

Policija Brčko distrikta BiH je veoma zahvalna na vrijednoj donaciji koja će doprinijeti poboljšanju opremljenosti i unapređenju njenog rada, efikasnijoj borbi protiv svih vrsta kriminala i stvaranju sigurnijeg okruženja, uz očekivanje da će istovjetna saradnja u oblasti istraga sa Saveznom kriminalističkom policijom Njemačke biti nastavljena i ubuduće.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Nastavljeno obilježavanje 27 godina od stradanja civila nesrpske nacionalnosti

Sanita Jerković Ibrahimović

Uhapšen osumnjičeni zbog ubistva Slaviše Krunića

Radio Brčko

Srbija donirala Crnoj Gori 2000 doza cjepiva Sputnjik V

Radio Brčko