Brčko

Tegeltija posjetio Opštinski odbor SNSD-a u Brčkom

Član Predsjedništva SNSD-a i predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija posjetio je danas Opštinski odbor SNSD-a u Brčkom i razgovarao sa rukovodstvom i predstavnicima ovog Odbora o budućim aktivnostima.

“Opštinski odbor SNSD-a u Brčkom već dugi niz godina stabilno funkcioniše što pokazuju i ostvareni rezultati od prvog dana osnivanja. Ovaj Opštinski odbor je uvijek opravdavao visoka očekivanja i nastaviće biti važan faktor u daljnjoj SNSD-ovoj politici okupljanja” istakao je Tegeltija.

Foto: Mirsad Arnautović

“Izražavamo svoju velika zahvalnost predsjedavajućem Vijeća ministara gospodinu Tegeltiji na angažovanju po pitanju infrastrukture, ali i nabavke vakcina koje su u proteklom periodu pristizale na teritoriju Brčkog, čime je potvrđeno da je Brčko u središtu interesa Republike Srpske i SNSD-a”, naglasio je Đorđa Кojić predsjednik Opštinog odobra SNSD-a Brčko.

Kojić je upoznao Tegeltiju sa političkom situacijom u Brčko distriktu, stabilnosti trenutne koalicije u ovoj lokalnoj zajednici te pripremama unutar ove stranke za predstojeće Opšte izbore u BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button