RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Započeli “Talijini” likovni susreti u Brčkom

Jubilarni deseti po redu, «Likovni susreti – Talija», koji se održavaju u okviru kulturno- sportske manifestacije «Frančeskovi dani», započeli su danas u Brčkom i trajaće do kraja vikenda.

“Na susretima će učestvovati 11 slikara iz Hrvatske, Sbije i BiH, od čega smo pozvali pet onih koji su prvi put u Brčkom. Izražavanja umjetnika, kao i odabir motiva, je slobodan i vjerujem da će sve rezultirati, kvalitetnim slikama, ali i razmjenom iskustava, te druženjem», rekao je učesnik susreta i koordinator cijele manifestacije, Zvonimir Marić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Koliko košta Zlatna lopta, koja je njena težina i od čega je napravljena?

Radio Brčko

Brčko: Puni uspjeh Desetih likovnih susreta

Admir Kadrić

Brčko: Selektor Ivanek zadovoljan prikazanim kvalitetom

Admir Kadrić