RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

U BiH će stići slovenačka donacija od 100.620 doza vakcine “fajzer”

Omogućeno je da BiH do 20. oktobra prihvati slovenačku donaciju od 100.620 doza vakcine “fajzer” jer je završena dokumentacija i ugovoren način transporta, rekao je pomoćnik ministra civilnih poslova u Savjetu ministara Dušan Kojić.

Slovenija je 22. jula BiH donirala 48.000 doza vakcine “astra zeneka”.

Kojić je prilikom primapredaje ove donacije naveo da će putem mehanizma “Kovaks” u BiH u trećem kvartalu stići 141.420 doza, što ukljuje i 100.620 doza “fajzera” koji je alociran za treći kvartal ove godine.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Potpisani dokumenti o zajedničkoj saradnji BiH, Srbije i Hrvatske u traženju nestalih osoba

Radio Brčko

Prezentovano komandno vozilo, donacija američke Ambasade

Rast direktnih stranih ulaganja u 2022.

Radio Brčko