RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu zakona o planiranju, projektovanju i razvoju

U skladu s Odlukom Skupštine Brčko distrikta BiH, Komisija za ekonomski razvoj i poljoprivredu Skupštine i Odjeljenje za prostorno planiranje i imovinsko-pravne poslove Vlade Brčko distrikta BiH organizuju javnu i stručnu raspravu o Nacrtu zakona o planiranju, projektovanju i razvoju Brčko distrikta BiH.

Pozivaju se svi zainteresovni subjekti da uzmu učešće u javnoj i stručnoj raspravi koje će bite održane u utorak 19. marta 2019. godine početkom u 17 časova i u srijedu 20. marta 2019. godine sa početkom u 13 časova u velikoj sali Skupštine Brčko distrikt BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Čestitka glavnog koordinatora Vlade Edinu Bakoviću

Radio Brčko

Brčko: U toku deminiranje Grbavice, Vukšića i Vučilovca

Suvad Alagić

Одржана друга јавна расправа о Нацрту закона о раду

Radio Brčko